Hovslund Børneunivers logo


Kurser jeg har deltaget i:

  • Grundkursus for dagplejer
  • Førstehjælp til børn
  • Vi lærer sprog
  • Supplerende førstehjælp hvert andet år
  • Den styrkede pædagogiske læreplan


Mit hjem

Mit hjem er røgfrit og dyrefrit.

 

Hverdagen hos mig

Vi starter altid dagen stille og roligt op, indtil alle børn er kommet. Formiddagen går med forskellige aktiviteter, samt en tur udenfor. Efter rugbrød er det tid til en eftermiddagslur. Efter luren får vi frugt og leger inden mor/far kommer.


Vi kan tegne, lave puslespil, synge, læse bøger, gå ture i skoven, tage til stranden, cykle ture på ladcyklen  eller noget helt andet. Vi kommer i legestue hver tirsdag i Universets gymnastiksal. Her synger vi også morgensang sammen med resten af Universet.

Vi har en hel dag i børnehaven én gang om måneden, så vi kender både børnehave og personalet deroppe, hvilket gør barnets overgang fra dagpleje til børnehave lettere og mere tryg.

 

For mig betyder tryghed for både barn og forældre meget. Ved gensidig respekt får barnet den bedste oplevelse af vores samarbejde.På glædeligt gensyn i min dagpleje!

Dagplejer Lene Kragh Hymøller

IMG_5271
IMG_5282
IMG_5277
IMG_5279
IMG_5254
IMG_5260
IMG_5267
IMG_5278
IMG_5273
IMG_5280
IMG_5272
IMG_5251

Lidt om mig

Jeg hedder Lene og er en årgang 75´er. Jeg er gift med Mogens og sammen bor vi i Gl. Hovslund. 


Jeg er uddannet i butik, men er opvokset hos en dagplejer – min mor var i faget i 36 år – og vi har altid passet niecer og nevøer, samt venners børn. Jeg har været dagplejer siden 2007, og elsker at se de små udvikle sig og vokse sig store. Jeg kan godt lide at være kreativ og vi dyrker mange grøntsager selv.