Hovslund Børneunivers logo

Dagplejer Lene Kragh Hymøller

Lidt om mig

Jeg hedder Lene og er gift med Mogens. Vi bor på en lille ejendom, hvor vi feder nogle kvier og dyrker ca. 30 HA jord.


Jeg er uddannet i butik, men er opvokset hos en dagplejer – min mor var i faget i 36 år – og vi har altid passet niecer og nevøer, samt venners børn. Jeg har været dagplejer siden 2007, og elsker at se de små udvikle sig og vokse sig store.

Jeg kan godt lide at være kreativ og vi dyrker mange grøntsager selv.


Kurser jeg har deltaget i:

  • Grundkursus for dagplejer
  • Førstehjælp til børn
  • Vi lærer sprog
  • Supplerende førstehjælp hvert andet år
  • Den styrkede pædagogiske læreplan


Mit hjem

Mit hjem er røgfrit og dyrefrit – dog med besøg i stalden hos kvierne.

 

Hverdagen hos mig

Vi starter altid dagen stille og roligt op, indtil alle børn er kommet. Formiddagen går med forskellige aktiviteter, samt en tur udenfor. Efter rugbrød er det tid til en eftermiddagslur. Efter luren får vi frugt og leger inden mor/far kommer.


Vi kan tegne, lave puslespil, synge, læse bøger, gå tur i stalden, tage til stranden, i skoven eller noget helt andet. Vi kommer i legestue hver onsdag i Universets gymnastiksal, her synger vi også morgensang sammen med resten af Universet.

Vi har en hel dag i børnehaven én gang om måneden, så vi kender både børnehave og personalet deroppe, hvilket gør barnets overgang fra dagpleje til børnehave lettere og mere tryg.

 

For mig betyder tryghed for både barn og forælre meget. Ved gensidig respekt får barnet den bedste oplevelse af vores samarbejde.På glædeligt gensyn i min dagpleje