Hovslund Børneunivers logo

SFO'en

Vores SFO er et tilbud til skolebørn på 0. – 4. klassetrin, i Hovslund Børneunivers – både om morgenen og om eftermiddagen. For skolebørn på 5. og 6. klassetrin er der mulighed for SFO2, der er et udvidet SFO-tilbud, men hér en del af samme SFO-tilbud som for 0. – 4. klassetrin og dermed samme tid, sted og personale.


For de børn, der har behov for morgenpasning i SFO, foregår dette i samarbejde med børnehaven, der ligger i forlængelse af indskolingsbygningen. Børnene møder ind i børnehaven, hvor der også er tilbud om morgenmad frem til kl. 7.30. Pædagogerne i børnehaven sørger for at børnene sendes over i skolen fra kl. 7.45.


Om eftermiddagen holder SFO’en til i indskolingsbygningen og benytter bl.a. også de gode legefaciliteter i skolegården. Derudover benyttes også et græs- og skovområde med svævebane, pumptrack og bålsted.


Vores SFO-pædagog arbejder også som skolepædagog i skolen. Denne arbejdsmåde sikrer en god sammenhæng i børnenes hverdag, idet de møder pædagogen i både skolen og SFO’en.